Zioła toskańskie- niosące nieustanną największą pasją całej ówczesnej Hiszpanii

Zioła toskańskie to wspaniała tradycyjna hiszpańska- mieszanka .Złożona głównie z dojrzewających w hiszpańskim słońcu pomidorów oraz ziół i czosnku.
Można używać tej przyprawy jako idealną pastę (po dokładnym wymieszaniu z wodą oraz olejem) lub oliwą z oliwek) do doprawiania potraw w każdej postaci suchej.Cechuje je 100% naturalny smak! i bardzo łagodny eterycznie dający się rozpoznać -bogaty aromat,| To wspaniała mieszanka składająca się głównie z dojrzałych w słońcu pomidorów, ziół i czosnku. Można używać ją jako pastę (po wymieszaniu z wodą i olejem) lub dodawać do potraw w postaci suchej.

Historia ziół

Wszystko zaczęło się w 1881 r. od osoby Janosa Kotányi oraz hodowanej przez niego wówczas papryki.
Wkrótce potem, zaczął on łączyć ze sobą kolejne warianty warzyw. Kolejno dołączyły do zestawu oryginalnych receptur -inne drogocenne przyprawy oaz zioła z całego świata.
Natomiast dzisiaj, obecnie tak samo, jak i przed wielu laty, są one nieustanną największą pasją w całej Hiszpanii. Dlatego używamy do ich produkcji wyłącznie najlepszych naturalnych składników,w tym dojrzały w ciepłym słońcu pomidorów , aby uzyskać niepowtarzalny aromat o nazwie Kotány Herbal.
Dla 100% naturalnego smaku i bogatego aromatu.

Niepowtarzalna receptura wytwarzana od lat

Zioła toskańskie mieszanka przypraw od lat mają niezmieniona, niepowtarzalna hiszpańską recepturę ich produkcji.
Właśnie to jest jeden z głównych, oczywistych powodów, dla którego przyprawa ta jest jedną z najchętniej oraz najczęściej kupowana przez konsumentów.

To powoduje, zapewnia im ogromną przewagę nad innymi ziołami -stosowanymi w kuchniach całego świata.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *